Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet
Birgitte Wistoft
1
/
01
/
2004

Fantasyfigurer telekort og sjove flasker var blandt emnerne for børns hjemmesider som Post & Tele Museum i december 2003 præmierede med priser fra 500 kr. til 5.000 kr.

1. række fra venstre: Lukas Beraki Lewis Wallance Bjørn Friese Alexander Fehmerling dommer Christian Ertmann-Christiansen; 2. række fra venstre: Magnus Havgry Thomas Dybdahl Ahle Magnus Hunov. En af vinderne Roar Christensen var fraværende.

Museet udskrev i efteråret 2003 en landsdækkende hjemmesidekonkurrence for skoleelever i 4.-7. klasse. Mange meldte sig 20 grupper og enkeltpersoner gik i gang og seks hjemmesider nåede igennem nåleøjet til præmiering.

De færdige hjemmesider er blevet bedømt i to kategorier en „teknisk" og en „personlig". Det blev otte stolte drenge i alderen 12 til 14 år der den 17. december mødte op på museet med familie og venner for at modtage diplomer og kontante præmier fra museet samt rosende ord fra overdommeren IT-koordinator og webudvikler Christian Ertmann-Christiansen fra Kulturnet Danmark.

Museets pædagog Pedro Jensen fortalte de fremmødte forældre og kammerater lidt om ideen bag konkurrencen og det hjemmesideværksted museet har haft i gang i den anledning: At få børn til at lave hjemmeside om noget de samler på og brænder for og på den måde lade dem prøve kræfter med internetteknologiens muligheder for formidling af et emne med museal relevans. Og det er der kommet flere sjove og fantasifulde bidrag ud af.

Vindernes hjemmesider kan ses på www.teponia.dk.

No items found.

Læs også

No items found.
Til Bloggen

Mere

Til Bloggen

Nyheder