Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet

Velkommen til ENIGMA

Vi er museet for post, tele og kommunikation. Et moderne museum, der gør historien nutidig med udstillinger, børneområde og værksted.

Praktisk information

Museumsbutikken

Du kan besøge ENIGMAs butik uden at indløse billet til museet.

Garderobe

Rygsække, store tasker og paraplyer må ikke tages med i udstillingerne. I garderoben er der aflåselige bokse til opbevaring af tasker og overtøj.

mad

Det er ikke tilladt at spise eller drikke i ENIGMAs udstillinger. På museet findes et spiseområde, hvor medbragt mad kan nydes. Spiseområdet er tilgængeligt for alle vores gæster og kan ikke reserveres.

Fotografering

Man må gerne fotografere på ENIGMA. Fotografering til kommerciel brug samt brug af stativ, blitz og ekstra belysning kræver særlig tilladelse.

Handicapforhold

ENIGMA har elevator, så dårligt gående og gæster i kørestol kan besøge udstillingerne. Museet accepterer ledsagerkort og servicehunde må gerne medbringes.

Pusleplads

Der er pusleplads på toiletterne på museets 1. sal.

?

Spørgsmål & svar

Skal grupper melde deres besøg i forvejen?

ENIGMA vil gerne give alle gæster en god oplevelse. Grupper med mere end 10 gæster, som besøger museet på egen hånd, bedes derfor melde deres besøg 3 dage før besøgsdagen, så I er sikret plads i udstillingerne. Meld gruppebesøg

Giver museet særlige rabatter?

Til studerende tilbyder ENIGMA en dagsbillet til 85 kr. Studierabatten gælder for studerende op til 27 år og studiekort skal kunne forevises.

Medlemmer af Ældre Sagen tilbydes 20% rabat på en dagsbillet. Medlemskort skal kunne forevises.

Medlemmer af Børn i byen Klubben tilbydes 20% rabat på deres dagsbillet. Medlemskab af klubben skal dokumenteres i forbindelse med billetkøb. Rabatten gives kun ved billetkøb på museet.

Medlemmer af ICOM får gratis adgang til museet ved forevisning af medlemskort.

Kan man købe noget at spise og drikke?

Der er direkte adgang fra museet til Brasserie Post, som serverer frokost, vin, kaffe, kage og snart også børnemenuer. Har du årskort til ENIGMA, får du endda 10% rabat, når du besøger brasseriet. Brasserie Post holder åbent tirsdag-søndag kl. 11:00-15:30 og kl. 17:30-24:00.

Er der noget for børn?

ENIGMAs børneområde hedder Teleportalen. Her er målgruppen børn fra 3 til 10 år, men alle er velkomne. På museet kan I også tegne jeres eget frimærke og deltage i værkstedsaktiviteter i weekenden.

Har museet særlige tilbud til skoler?

ENIGMA tilbyder undervisning til alle aldersgrupper – både dagtilbud, mellemtrin, udskoling og ungdomsuddannelser. Læs mere om undervisningsforløb

Til skoler og institutioner, der besøger museet på egen hånd, tilbyder vi en særlig dagsbillet. Køb billet

Hvordan kommer man til museet?

Metrolinje M3 Cityringen stopper lige foran ENIGMA på Trianglen St. Buslinje 1A og 14 stopper begge nær museet.

Parkering foregår på offentlig vej efter Københavns Kommunes regler. Du kan parkere på Øster Allé, ved Parken og langs Blegdamsvej. Husk at hente en app til at betale for parkeringen.

Kan man holde en børnefødselsdag på museet?

ENIGMA tilbyder ikke særlige fødselsdagsarrangementer, men I er naturligvis altid velkomne til at besøge museet.

Kontakt og adresse

ENIGMA
Øster Allé 3
2100 København Ø