Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet

Besøg ENIGMA

ENIGMA er museet for post, tele og kommunikation. Et moderne museum, der gør historien nutidig med udstillinger, børneområde og værksted.

Praktisk information

Museumsbutikken

Du kan besøge ENIGMAs butik uden at indløse billet til museet.

Garderobe

Rygsække, store tasker og paraplyer må ikke tages med i udstillingerne. I garderoben er der aflåselige bokse til opbevaring af tasker og overtøj.

mad OG DRIKKE

Det er ikke tilladt at spise eller drikke i ENIGMAs udstillinger. På museet findes et spiseområde, hvor medbragt mad kan nydes. Spiseområdet er tilgængeligt for alle vores gæster og kan ikke reserveres. Besøg også Brasserie Post med direkte adgang fra museet. I sommermånederne er brasseriets gårdhave åben for gæster.

Fotografering

Man må gerne fotografere på ENIGMA. Fotografering til kommerciel brug samt brug af stativ, blitz og ekstra belysning kræver særlig tilladelse.

Handicapforhold

Det er gratis at have en ledsager med på ENIGMA mod fremvisning af ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer. Hele museet er tilgængeligt med kørestol og servicehunde må gerne medbringes. Handicaptoiletter findes både i stueetagen og på museets 1. sal.

?

Spørgsmål & svar

Skal grupper melde deres besøg i forvejen?

ENIGMA vil gerne give alle gæster en god oplevelse. Grupper med mere end 10 gæster, som besøger museet på egen hånd, bedes derfor melde deres besøg 3 dage før besøgsdagen, så I er sikret plads i udstillingerne. Meld gruppebesøg

Giver museet særlige rabatter?

Til studerende tilbyder ENIGMA en dagsbillet til 85 kr. Studierabatten gælder for studerende op til 27 år og studiekort skal kunne forevises.

Medlemmer af Ældre Sagen tilbydes 20% rabat på en dagsbillet. Medlemskort skal kunne forevises.

Medlemmer af Børn i byen Klubben tilbydes 20% rabat på deres dagsbillet. Medlemskab af klubben skal dokumenteres i forbindelse med billetkøb. Rabatten gives kun ved billetkøb på museet.

Medlemmer af FDM og COOP får 15% rabat eller bonus, når de køber deres dagsbillet via den fælles billetportal Useeum.

Medlemmer af ODM og ICOM har gratis adgang til museet ved forevisning af medlemskort.

Har museet særlige tilbud til skoler?

ENIGMA tilbyder undervisning til alle aldersgrupper – både dagtilbud, mellemtrin, udskoling og ungdomsuddannelser. Læs mere om undervisningsforløb

Til skoler og institutioner, der besøger museet på egen hånd, tilbyder vi en særlig dagsbillet. Køb billet

Er der noget for børn?

ENIGMA har noget til de nysgerrige, til de legesyge, de barnlige, de alvorlige og de indforståede. Der er noget for børn og for dem, der stadig føler sig som børn. Læs mere om børn og familier

Hvordan kommer man til museet?

Metrolinje M3 Cityringen stopper lige foran ENIGMA på Trianglen St. Buslinje 1A og 14 stopper begge nær museet.

Parkering foregår på offentlig vej efter Københavns Kommunes regler. Du kan parkere på Øster Allé og langs Blegdamsvej. Husk at hente en app til at betale for parkeringen.

Kontakt og adresse

ENIGMA
Øster Allé 3
2100 København Ø