Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet

Besøg ENIGMA

Velkommen til ENIGMA

ENIGMA er museet for post, tele og kommunikation. Et moderne museum, der gør historien nutidig med udstillinger, børneområde og værksted.

Kontakt og adresse

Øster Allé 3
2100 København Ø

Praktisk information

Museumsbutikken

Du kan besøge ENIGMAs butik uden at indløse billet til museet.

Garderobe

Rygsække, store tasker og paraplyer må ikke tages med i udstillingerne. I garderoben er der aflåselige bokse til opbevaring af tasker og overtøj.

mad

Det er ikke tilladt at spise eller drikke i ENIGMAs udstillinger. På museet findes et spiseområde, hvor medbragt mad kan nydes. Spiseområdet er tilgængeligt for alle vores gæster og kan ikke reserveres.

Fotografering

Man må gerne fotografere på ENIGMA. Fotografering til kommerciel brug samt brug af stativ, blitz og ekstra belysning kræver særlig tilladelse.

Handicapforhold

ENIGMA har elevator, så dårligt gående og gæster i kørestol kan besøge udstillingerne. Museet accepterer ledsagerkort og servicehunde må gerne medbringes.

Pusleplads

Der er pusleplads på toiletterne på museets 1. sal.

?

Spørgsmål & svar

Skal grupper melde deres besøg i forvejen?

ENIGMA vil gerne give alle gæster en god oplevelse. Grupper med mere end 10 gæster, som besøger museet på egen hånd, bedes derfor melde deres besøg i forvejen, så I er sikret plads i udstillingerne. Send en meddelelse til salg@enigma.dk senest 3 dage før besøgsdagen.

Giver museet særlige rabatter?

Til studerende tilbyder ENIGMA en dagsbillet til 85 kr. Studierabatten gælder for studerende op til 27 år og studiekort skal forevises ved skranken i forbindelse med billetkøb.

Medlemmer af Ældresagen tilbydes 20% rabat på en dagsbillet. Medlemskort skal forevises ved skranken i forbindelse med billetkøb.

Medlemmer af ICOM får gratis adgang til museet ved forevisning af medlemskort.

Er der noget for børn?

ENIGMAs børneområde hedder Teleportalen. Her er målgruppen børn fra 3 til 10 år, men alle er velkomne. På museet kan I også tegne jeres eget frimærke og deltage i værkstedsaktiviteter i weekenden. Værkstedsaktiviteten starter kl. 11:00, 12:30 og 14:00.

Kan man købe noget at spise og drikke?

Brasserie Post åbner i huset i efteråret 2023. Herudover findes et bredt udvalg af caféer og spisesteder omkring Trianglen på Østerbro. Alle sammen i kort gåafstand fra museet.

Hvordan kommer man til museet?

Metrolinje M3 Cityringen stopper lige foran ENIGMA på Trianglen St. Buslinje 1A og 14 stopper begge nær museet.

Parkering foregår på offentlig vej efter Københavns Kommunes regler. Du kan parkere på Øster Allé, ved Parken og langs Blegdamsvej. Husk at hente en app til at betale for parkeringen.

Kan man holde en børnefødselsdag på museet?

ENIGMA tilbyder ikke særlige fødselsdagsarrangementer, men I er naturligvis altid velkomne til at besøge museet.