Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet

Ekstra Ekstra! Læs alt om det

Her finder du vores pressemateriale til museet. Alle billeder må udelukkende bruges i forbindelse med omtale af ENIGMAs udstillinger, nyheder og events.

Er du i tvivl om, hvilke sammenhænge du må bruge pressebillederne i, eller ønsker du øvrige oplysninger og illustrationer – er du velkommen til at kontakte os.

Museumsdirektør
Jane Mylenberg

Ekspertområder

Museumsudvikling –  kommunikationshistorie –  museets rolle i samfundet – kunst og kultur som vækstdriver

Baggrund

Cand.phil. kunsthistorie, master i corporate communication, journalist

Museumsinspektør
Eva Wistoft Andersen

Ekspertområder

Historiske forhold omkring de klassiske kommunikationsmidler (den elektriske telegraf, og i spørgsmål i postetatens og de koncessionerede telefonselskabers drift og virksomhed.

Baggrund

Cand.mag. i religionsvidenskab og historie

Ekstremt Online– Redaktionen

v. Nanna Schmidt Nordestgaard
Telefon: 3341 0900
Email: nsn@enigma.dk

Podcasten Ekstremt Online som bliver produceret til 24syv af ENIGMA er et ugentligt program om internettet og kommunikationsteknologierne bag. Ekstremt Online elsker internettet. Fordi det er ukontrolleret, endeløst og vildt. Det er også derfor vi hader det. Eller - vi hader, hvad det gør ved os mennesker. Vi bliver en flok notifikations-junkier, der ikke mærker vores handlingers konsekvenser, når vi er online. Og så tér vi os som forrykte. Og techgiganterne selv? De tjener kassen på vores forråelse. Kan vi nå at rette op? Kan vi få det gode uden det dårlige? I Ekstremt Online prøver vi.