Ekstra Ekstra! Læs alt om det

Museumsdirektør
Jane Sandberg

Ekspertområder

Museumsudvikling –  kommunikationshistorie –  museets rolle i samfundet – kunst og kultur som vækstdriver

Baggrund

Cand.phil. kunsthistorie, master i corporate communication, journalist

Udstillingschef
Martin Gerster Johansen

Ekspertområder

Kommunikationshistorie – telefoni og kulturelle kilder til telefonens historie: litteratur, film og medier. Digital kultur – data- og internethistorie  og digitale subkulturer – herunder hacking og aktivistisk netkultur.

Baggrund

Cand. Mag. i dansk og kulturformidling med speciale i digital litteratur. Master i Cross-Media Communication. Bestyrelsesmedlem i Dansk Datahistorisk Forening. Bestyrelsesmedlem i Kultur på Østerbro.

Museumsinspektør
Eva Wistoft Andersen

Ekspertområder

Historiske forhold omkring de klassiske kommunikationsmidler (den elektriske telegraf, og i spørgsmål i postetatens og de koncessionerede telefonselskabers drift og virksomhed.

Baggrund

Cand.mag. i religionsvidenskab og historie

Ekstremt Online– Redaktionen

v. Anton Gade-Nielsen
Telefon: 3341 0900
Email: agn@enigma.dk

Podcasten Ekstremt Online som bliver produceret til 24syv af ENIGMA er et ugentligt program om internettet og kommunikationsteknologierne bag. Ekstremt Online elsker internettet. Fordi det er ukontrolleret, endeløst og vildt. Det er også derfor vi hader det. Eller - vi hader, hvad det gør ved os mennesker. Vi bliver en flok notifikations-junkier, der ikke mærker vores handlingers konsekvenser, når vi er online. Og så tér vi os som forrykte. Og techgiganterne selv? De tjener kassen på vores forråelse. Kan vi nå at rette op? Kan vi få det gode uden det dårlige? I Ekstremt Online prøver vi.