Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet
ENIGMA
4
/
06
/
2024

Børn og familier

ENIGMA har noget til de nysgerrige, til de legesyge, de barnlige, de alvorlige og de indforståede. Der er noget for børn og for dem, der stadig føler sig som børn.

Familieguide

I museets billetsalg kan I få udleveret en familieguide, der fører jer igennem ENIGMAs udstillinger på cirka 30 minutter. Her er fokus på børnenes oplevelse og undervejs skal I løse små opgaver, der legende formidler 400 års kommunikationshistorie.

Børneområde

Besøg ENIGMAs børneområde Teleportalen, hvor I finder en analog legeplads, der leger med skærmens fascinationskraft.  Her kan I kravle, rutsje, taste, sende, skrive, tegne og meget mere. I kan også skabe jeres eget frimærke og få et helt personligt frimærkeark med hjem. Et frimærkeark med 36 selvklæbende frimærker koster 30 kr. og kan købes i museets billetsalg.

Værksted

Hver weekend inviterer ENIGMA jer til at genskabe fortidens opfindelser med elektroniske byggeklodser. Det sker i museets værksted, hvor I både går på skattejagt, leger med ny teknologi og bygger jeres egen fjernstyrede bil. Der er et begrænset antal pladser i værkstedet og ventetid kan forekomme. Værkstedet er åbent lørdag og søndag kl. 11:00-16:00.

Arkadehal

Arcadeum er ikke bare en historisk udstilling om digitale spil og gamingkultur. Det er også en aktiv arkadehal, hvor I kan selv kan spille på fortidens arkademaskiner og spillekonsoller. Nogle maskiner er gratis at prøve, mens et spilletidskort giver jer ubegrænset spilletid på alle maskinerne. Et spilletidskort koster 50 kr. og kan købes i museets billetsalg.

KØB BILLET

MAD OG DRIKKE

ENIGMA har et spiseområde, hvor medbragt mad kan nydes. Spiseområdet er tilgængeligt for alle vores gæster og kan ikke reserveres. Besøg også Brasserie Post med direkte adgang fra museet. I sommermånederne er brasseriets gårdhave åben for gæster.

BARNEVOGNE

Barnevogne er velkomne på ENIGMA dog ikke i udstillingen Kommunikation i krise. Her er der mulighed for at stille jeres barnevogn ved indgangen til udstillingen.

PUSLEPLADS

Puslebord findes på toilettet på museets 1. sal. Find mere praktisk information

No items found.

Læs også

Til Bloggen

Mere

No items found.
Til Bloggen

Nyheder