Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet

Rejs ind i teleportalen

I Teleportalen bliver I suget ind i en forunderlig, analog verden, hvor du kan bestige telefontårnet eller sende en emoji gennem rør, der forbinder jer til hinanden. Her foregår alt som i gamle dage – længe før iPads og internet.

Teleportalen

Hele familien kan være med, når vi leger med skærmens fascinationskraft i en analog verden. Her kan du kravle, rutsje, taste, sende, skrive, tegne og meget mere. Skab dit eget frimærke, tast løs på en skrivemaskine og send en emoji jorden rundt.
Tag portalen ind i den "digitale" verden, hvor du finder en legeplads i skyen 🌩️ Men hvad mener man egentlig, når man siger 'skyen'? Det er ikke regndråber, der ligger der. Men alt muligt andet du kender 📱og bruger hver dag. Hele familien kan være med, når vi leger med skærmens fascinationskraft i en analog verden. Her kan du kravle, rutsje, taste, sende, skrive, tegne og meget mere. Skab dit eget frimærke, tast løs på en skrivemaskine og send en emoji jorden rundt.
To børn udforsker udstillingen Teleportalen på ENIGMA

Hop ind i 'maskinen'

Opdag skærmens fantasifulde univers — helt analogt.
Telefontårnet på udstillingen Teleportalen på ENIGMA

Send en emoji eller kravl op i telefontårnet

Bestig telefontårnet, hvor smukke telefoner med drejeskiver og knapper viser vejen, eller vælg den emoji, der passer dit humør, og send den gennem skærmen hele jorden rundt. og tilbage igen.
Børn leger i udstillingen. Foto set inde fra et rør man kan kravle igennem

Spil-app'en fuld af sjove lege

Kravl ind i spil-app’en, men pas på! Jorden kan både være giftig, og du kan pludselig ende i en intens kamp med krydser og boller.
Væggen ved Posthuset, hvor der hænger ældre emaljeskilte fra posthusene

Posthuset har alt, der skal til

Sving fjerpennen eller skriv en besked på skrivemaskinen, prop det i konvolutten med frimærker, du selv designer og træk i den røde uniform. Det har aldrig været mere eventyrligt at lege postbud.