Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet

Dagtilbud og indskoling

ENIGMA tilbyder undervisning til alle aldersgrupper – både dagtilbud, mellemtrin, udskoling og ungdomsuddannelser. Med de yngste går vi på opdagelse i kommunikationshistorien og rejser til en verden uden iPads og internet. Med de større udforsker vi, hvordan teknologien har ændret  måden, som vi kommunikerer på og indholdet af den kommunikation, vi møder hver dag. Vi klæder børn og unge på til at kunne navigere bevidst og kritisk i den digitale verden.

POSTMYSTERIET - tegn jeres egne frimærker

Download

No items found.
Postbuddet på ENIGMA har brug for jeres hjælp! Der er sket noget skrækkeligt. Et brev er forsvundet i tiden og det er ikke et hvilket som helst brev – det er et kærestebrev!

For at redde kærligheden, finde brevet og sende det tilbage i tiden, må vi ringe til fortiden via et 100 år gammelt omstillingsbord og lære at skrive morsekode med prikker og streger. Endelig må vi designe og tegne vores egne frimærker, så vi kan sende det vigtige brev tilbage i tiden.

Læringsmål for dagtilbud:

Kultur, æstetik og fællesskab.

Læringsmål for indskoling:

Dansk: Forløbet understøtter kompetenceområderne fremstilling og respons, når børnene designer og tegner deres egne frimærker og vi taler om frimærkernes budskaber.

Historie: Forløbet er rettet mod historiefagets kompetenceområder kronologi, samfund, familie og fællesskaber. Eleverne får viden om og kan sammenligne kommunikation før og nu, og kan relatere det til eget liv.

Praktiske oplysninger:

Varighed: ca. 2½ time
Pris: 1.040 kr. ekskl. moms.
For mere information kontakt læringsdesigner Mads Danker Danielsen på mdd@enigma.dk eller ring på telefon 33 41 09 00.

Uddannelse