Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet
ENIGMA
1
/
01
/
2024

Lej vores lokaler

ENIGMA tilbyder unikke lokaler fyldt med både historie og nutid. Skal de danne rammen om jeres næste møde eller event? Så kontakt os og hør hvordan vi kan sammensætte jeres besøg på museet.

Sid midt i udstillingen

På ENIGMA behøver du ikke nøjes med et traditionelt mødelokale. Vores udstillinger er fleksible multirum, der kan indrettes efter jeres ønsker. Vi sørger for opsætning af interiør, AV-udstyr og hvad I ellers måtte ønske.

Vi sørger for forplejningen

ENIGMA leverer forplejning under hele jeres besøg. I samarbejde med Meyers sørger vores museumsværter for, at I ikke løber tør for hverken mad eller drikke. Meyers driver også Brasserie Post med direkte adgang fra museet. Så vil I nyde et måltid i brasseriets skønne lokaler, kan det nemt kombineres med jeres besøg på museet.

Få ny viden med hjem

Ikke alene kan I nyde de historievækkende rammer. Vores museumsværter kan også tage jer med på en omvisning og give jer et historisk perspektiv på, hvordan kommunikations-teknologier truer os som samfund og individer.

Vil du vide mere?

For mere information kontakt Niclas Griff Olsen på ngo@enigma.dk eller ring på telefon 3341 0923.

Priseksempel

Mødepakke til 15 gæster med 6 timers leje af ét af vores udstillingsrum. Interiør opsættes efter jeres ønsker og lokalet leveres med projektor, lærred og flipover.

  • Kaffe, te og vand dagen igennem
  • Friskbagt croissant ved ankomst
  • Udvalg af sandwich på Meyers koldhævede surdejsbolle
  • Eftermiddagskage
699 kr. pr. kuvert ekskl. moms
No items found.

Læs også

No items found.
Til Bloggen

Mere

No items found.
Til Bloggen

Nyheder