Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet
ENIGMA
23
/
02
/
2024

Debatrække om kunstig intelligens

ENIGMA og TrygFonden går sammen om at skabe rum for større dialog, kritisk sans, og mere tryghed omkring udviklingen af kunstig intelligens. Det sker ved en gratis debatrække med nogle af de største eksperter inden for kunstig intelligens.

Torsdag 21. marts kl. 17:00-18:30 - UDSOLGT

Hvad skal vi med mennesker?

En af Danmarks førende eksperter i kunstig intelligens, Christiane Vejlø, debatterer med forfatter og foredragsholder Frederik Lindhardt, hvor den banebrydende teknologi stiller mennesket netop nu. Med afsæt i Christiane Vejløs netop udkomne bog, Argumenter for mennesker, diskuterer eksperterne hvem vi er som mennesker, hvis vi ikke længere er de mest intelligente på planeten? Og hvad kunstig intelligens aldrig kan erstatte.

Torsdag 4. april kl. 17:00-18:30 - UDSOLGT

Kunstig intelligens: Snyd eller smart?

Engang var lommeregneren anset som snyd. Nu rykker kunstig intelligens fundamentalt ved arbejde, viden og læring. Sine Zambach, forsker i kunstig intelligens og forfatter til bogen AI i gymnasiet, fortæller hvor kunstig intelligens kan hjælpe os til at blive mere innovative og kreative. Med konkrete eksempler og dilemmaer fortæller Sine hvad kunstig intelligens kan – og ikke kan – bruges til.

Torsdag 18. april kl. 17:00-18:30 - UDSOLGT

Er kunstig intelligens din nye bedste ven?

Kunstig intelligens vil være ven med dit barn på SnapChat. Hvad betyder det for dig, som forældre eller bedsteforældre, at venskaber i fremtiden måske ikke er som i de gode, gamle dage? Og hvordan undgår vi samme ukontrollerede integration af kunstig intelligens i børn og unges liv, som vi lod sociale medier få? Ekspert Camilla Mehlsen fortæller hvordan kunstig intelligens ændrer måden vi er sammen på med udgangspunkt i sin netop udkomne bog, Opmærksomhedstyveriet.

Den gratis debatrække er gjort mulig ved et samarbejde mellem TrygFonden og ENIGMA.

Læs pressemeddelelsen

DELTAG I DEBATTEN

Det er gratis at deltage i debatrækken, men der er et begrænset antal pladser til hver debat.

Har du årskort til ENIGMA kan du reservere en siddeplads til debatrækken ved at registrere dig, når du vælger din billet. Reservation forudsætter, at du har en gyldig billet til den givne debat.

Læs mere om ENIGMAs nye udstilling om kunstig intelligens.

No items found.

Læs også

No items found.
Til Bloggen

Mere

No items found.
Til Bloggen

Nyheder