Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet
Liv Skovholm|Liv Skovholm
13
/
10
/
2010

Starten på et forrygende år - med gratis adgang

Den gratis adgang er en gave fra Post & Tele Museum til alle jer jeres familie og jeres venner jeres naboer kolleger og dem I ikke kender. Museets program for det kommende år byder på skæggede udstillinger rutsjebaner i en frimærkeudstilling og meget mere.

Martha efter sit første besøg i diligencen.

Nu kan I tage jeres børn og børnebørn med på museum lige så tit I vil uden at det koster ekstra. Men kun i et år. Det er ikke gratis at have gratis adgang men nu prøver vi og ser hvordan det går. Der bliver nok at opleve.

Året skydes i gang med to veloplagte udstillingssale med genstande man må kravle op i et oplevelsesspor med kommunikationens mester H.C. Andersen og radiostudiet Din Radio hvor din stemme bærer udsendelsen og du kan sende den til hvem du vil bare du har den rigtige e-mail adresse. Senere på året blænder vi op for museets skæggeste udstilling hvor alle tiders skæggede embedsmænd fra etaten skuer ud over byens tage i museets cafe.

Museets populære rutsjebaner sidst de var i brug i udstillingen Troldkraft - Læsernes Selma Lagerlöf.

I vinterferien 2011 har vi premiere på udstillingen "Ind i frimærket" hvor frimærker i kæmpeformat og med 3D effekter danner rammen om fysiske aktiviteter med frimærker som udgangspunkt. Publikum rejser bogstavelig talt ind i frimærkerne gennem 4 rutsjebaner og oplever fx naturen havbunden bylivet og kunstmuseet indefra. Gæt selv hvilke frimærker der lægger motiv til.

I foråret byder vi velkommen til en række kunst­værker som aldrig tidligere er blevet vist men som de fleste danskere alligevel har set. Det er originalerne til alle de frimærker som Post Danmark Frimærker siden 1998 har udgivet i serien Frimærkekunst. Her er bl.a. værker af Per Kirkeby John Kørner og Thomas Kluge.

Sommeren byder på et indblik i blindes kommunikation når Dansk Blindesamfund fejrer sit 100-års jubilæum med en udstilling på Post & Tele Museum.

Året rundes af med stil på Kulturnatten den 14. oktober 2011.

No items found.

Læs også

No items found.
Til Bloggen

Mere

Til Bloggen

Nyheder