Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet
Jacob Westergaard Madsen|Jacob Westergaard Madsen
1
/
04
/
2007

Når katten Sofie rejser ud med sin flyver er det med livet som indsats: Posten skal ud på trods af de mange farer. En fantasifuld ny børnebog præsenteres i Museumsbutikken.

Sofie på vej mod Knokkelbjerg.

Sofie er en kat med et vigtigt job: Hun er postflyver. En morgen får hun til opgave at flyve post til Knok-kelbjerg Vejrstation - den vanskeligste opgave i postflyvernes verden. Sofie begiver sig ud på en farlig færd som går over byer med enorme sky-skrabere dale og bjerge og til sidst ender hun med at styrte og sidde fast i sneen. Mens hun sidder fast er der noget der nærmer sig er det et uhyre ...? Mere skal ikke afsløres her blot at Sofie klarer skærene til sidst.

Fantastiske billeder

Historien om postflyveren Sofie er en billedbog. Dens scoop er de fantastiske billeder af Sofie og de andre dyr i posttjenesten samt de utrolige fantasifulde landskaber Sofie rejser igennem på vejen til Knokkelbjerg.

Bogen er skrevet og illustreret af den dansk-irske kunstner Kellie Strøm. Han er bosat i London hvor han arbejder som illustrator og bladtegner. Billederne er akryltegninger og for tiden kan museets gæster se fem af originalerne i foyeren. De indeholder velkendte elementer fra kommunikationens historie: Posthuse breve telefoner radioanlæg og meget andet.I Kellie Strøms streg bliver de dog sat ind i en anderledes eventyragtig atmosfære.

Bogen koster 198 kroner og kan købes i Museumsbutikken. De første eksemplarer er signeret af forfatteren.

No items found.

Læs også

No items found.
Til Bloggen

Mere

Til Bloggen

Nyheder