Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet
Martin Rovang Jensen|Martin Rovang Jensen
1
/
08
/
2006

Ny udstilling "går i luften" - på internettet

Post & Tele Museums populære særudstilling Luftskibet kommer! går online. Se eller gense de imponerende giganter i en underholdende og farverig internetudstilling der kommer hele vejen rundt om luftskibenes mange bedrifter.

Mekanikere i en af zeppelinerens motorgondoler - fotograferet over Berlin i 1933.

Alle der er bidt af en gal zeppeliner kan efter udstil-lingens lukning den 22. oktober 2006 klikke sig ind på Post & Tele Museums hjemmeside. Her kan man gå på opdagelse i luftskibenes fascinerende historie som levende og spændende vækkes til live gennem utallige anekdoter genstande fotos og videoklip. En stor del af materialet har aldrig tid-ligere været gjort tilgængeligt for en bredere offent-lighed så det er en enestående chance for at få et spændende indblik i livet ombord på et luftskib.

Især de mange sjældne videoklip giver en fornem-melse af at være der selv. Man kan ikke undgå at føle sig lidt svimmel når man ser den vindblæste mekaniker kravle ned ad stigen til motorgondolen eller miste pusten når man ser det enorme luftskib Graf Zeppelin svæve over tilskuerne på landings-pladsen.

Du kan selvfølgelig læse om luftskibenes avancerede teknik rejser til fjerne lande og store betydning for datidens kommunikation på hjemmesiden men derudover rummer udstillingen også en række skæve vinkler på luftens giganter - skøre postkort med luftskibsmotiver køers blindtarme til brug for de store gasceller og chimpansen Susie der rejste med som passager er alt sammen med til at fortælle luftskibenes historie på en ny og overraskende måde.

No items found.

Læs også

No items found.
Til Bloggen

Mere

Til Bloggen

Nyheder