Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet
Martin Gerster Johansen
3
/
09
/
2019

Studenterjob: Vil du være underviser på ENIGMA?

Brænder du for kreative læringsformer og undervisning af børn og unge, og har du kompetencer inden for det digitale felt?

Så har du mulighed for at arbejde med formidling af digital dannelse og teknologiforståelse på Danmarks nye kommunikationsmuseum, ENIGMA. Vi har ikke åbnet museets udstillinger endnu, men afprøver i øjeblikket nye formidlingsformer og læringsforløb i vores kommende udstillingslokaler.

ENIGMA er vokset ud af det tidligere Post & Tele Museum, der lå i Købmagergade. Museet har fået nyt navn, ny adresse på Østerbro og ny profil som kommunikationsmuseum. ENIGMA bliver et kommunikationsmuseum, der både udforsker kommunikationens fascinerende historie og sætter aktuelle temaer om digital dannelse til debat.

Det kommende halve år eksperimenterer vi med museumsformidling og undervisning i vores midlertidige makerspace, hvor vi lader kommunikationshistorien møde de nye teknologier, som 3D-printere, lasercutter, kredsløbsteknologier, kodning og meget andet.

Her tilbyder museets LæringsLab en række undervisningsforløb for skoleklasser og deres lærere, der bl.a. handler om journalistik, falske nyheder, teknologiforståelse og online sikkerhed. Målet er at klæde børn og unge på til at kunne forholde sig bevidst og kritisk til den kommunikation de møder i deres hverdag.

Din primære arbejdsopgaver bliver at undervise skoleklasser i ENIGMAs makerspace. Du vil blive oplært og får løbende sparring, supervision og feedback på din undervisning.

Vi lægger vægt på, at du:

  • læser på en relevant videregående uddannelse. Fx på læreruddannelsen, kommunikation, medier eller andet.
  • har interesse for undervisning og det digitale felt
  • har erfaring med at arbejde med børn og/eller unge
  • kan bevare overblikket og arbejde selvstændigt i komplekse situationer

Din arbejdstid er 5-10 timer om ugen. Arbejdstiden er i dagtimerne og kan i en vis udstrækning tilrettelægges fleksibelt, så de tager hensyn til dit studie. I forbindelse med ansættelse vil der blive indhentet børneattest.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte læringsdesigner Mads Danker Danielsen på mdd@enigma.dk eller 33 41 09 90.

Send kortfattet ansøgning og CV til mdd@enigma.dk senest d. 22. september. Vi forventer at afholde samtaler inden udgangen af måneden.

 

 

 

No items found.

Læs også

No items found.
Til Bloggen

Mere

No items found.
Til Bloggen

Nyheder