Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet
Liv Skovholm|Liv Skovholm
16
/
03
/
2010

Filateliens førstehjælper hædret

Overinspektør ved Post & Tele Museum Erik Jensen har modtaget dansk filatelis fornemste hædersbevisning: Danmarksmedaljen.

Overinspektør Erik Jensen (til venstre) og formand Søren Chr. Jensen ved overrækkelsen.

Erik Jensen (f. 1951) har i mere end 30 år beskæftiget sig med sit hjertebarn; filatelien først i Dansk Post- og Telegrafmuseum og siden 1998 på Post & Tele Museum. Det har både frimærkesamlere museumsgæster og kolleger i ind- og udland haft rigtig stor glæde af og det er da heller ikke første gang Erik Jensen bliver hædret for sin indsats.

I 1986 fik han tildelt Robert Bechsgaards mindepokal af Danske Filatelisters Fællesfond som Årets filatelist og i 2003 blev han udnævnt til æresmedlem i Scandinavian Collectors Club USA "For Outstanding Service in Promoting Scandinavian Philately".

Danmarksmedaljen blev tildelt Erik Jensen for hans mangeårige indsats for filatelien i Danmark af Danmarks Filatelist Forbund (paraplyorganisation for de organiserede frimærkeklubber og interessegrupper i Danmark).

Nærbillede af medaljen

Formand Søren Chr. Jensen begrundede bl.a. tildelingen med Erik Jensens "utrættelige altid engagerede og utrolig medvirkende deltagelse i løsning af de opgaver som filatelister har involveret ham i".

Overrækkelsen af medaljen fandt sted ved en reception på Post & Tele Museum den 9. marts 2010.

Overinspektør Erik Jensen er leder af Samlingerne ved Post & Tele Museum og har filatelien og posthistorien som særligt ansvarsområde. Erik Jensen har indrettet museets permanente udstilling af frimærker og dele af de posthistoriske udstillinger.

No items found.

Læs også

No items found.
Til Bloggen

Mere

Til Bloggen

Nyheder