Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet
Jane Sandberg
4
/
01
/
2019

Universitetspraktikant til ENIGMA

Vi søger en universitetspraktikant, der i foråret 2019 har lyst til at være med i projektet #danmarktalersammen, som vi skaber i samarbejde med Coop.

 

ENIGMA er et landsdækkende museum for kommunikation med adresse på Østerbro i København, men vi kan kun løfte opgaven om at virke i hele landet gennem stærke samarbejder med andre organisationer, som har repræsentation fra Gedser til Skagen. Derfor er vi gået sammen med Coop om projektet #danmarktalersammen i ønsket om at få mennesker til at tale sammen over en langbordsmiddag i deres lokale Coop-butik. Vores ambition er 100 fællesmiddage i 2019, og temaet for middagene sætter vi i samarbejde med lokale mediepartnere.

 

Dine opgaver

  • Bevare overblikket over fremdriften i projektet, herunder opdatering af faktaark
  • At varetage den løbende kontakt med lokale mediepartnere samt brugsbestyrelser i hele landet og besvare spørgsmål og henvendelser
  • Oprette mediebibliotek for projektet
  • Research, monitorering og indsamling af presseomtale af #danmarktalersammen
  • Assistere med at effektuere Coop og ENIGMAs fælles medieplan
  • Producere indhold i form af artikler, blogtekst og måske video og andre kommunikationsprodukter målrettet forskellige platforme
  • Udvikling og optimering af skriftligt materiale og evt. børneaktiviteter til langbordsmiddagene
  • Diverse praktiske ad hoc-opgaver

Du skal være glad for at skrive og have lyst til at etablere kontakt til mennesker, du ikke kender i forvejen. Det er bestemt en fordel, hvis du arbejder struktureret og systematisk og ikke er bange for hverken Excel-ark eller praktisk orienterede opgaver.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af en arbejdsplads, som er vant til at have praktikanter. Vi gør os umage for, at du får et tydeligt aftryk på det projekt, du er en del af. Vi arbejder tværfagligt og forsøger at skabe frie rammer for, at hver enkelt kan udfolde sig bedst muligt. Der vil være rig lejlighed til faglig sparring med mange forskellige fagligheder, og som praktikant indgår du i det daglige fællesskab på lige fod med resten af husets personale. Arbejdstiden er 15-30 timer ugentligt med mødetid ml. 9-16 og rig mulighed for fleksibilitet.

 

Hvis du har mod på at indgå i et visionært projekt, hvor partnerskab, fællesskab og innovation af nye formater er nøgleord, så send os en ansøgning samt cv. Fortæl gerne, hvorfor du synes, vores projekt kunne være relevant ift. dit studie, og hvad du er særligt optaget af. Mailen skal du sende til PA Lise Vilslev på lv@enigma.dk.

 

Start hurtigst muligt/1. februar 2019.

 

ENIGMA har siden januar 2016 gennem en lang række aktiviteter undersøgt begrebet fællesskab ift., hvordan en kulturinstitution kan medvirke til at skabe miljø for fællesskaber, som opstår ud af civilsamfundet. ENIGMA er Danmarks museum for kommunikation og flyttede i 2015 fra Købmagergade i København til det gamle posthus på Østerbro. Museet er under ombygning, men er i ombygningsperioden i delvis drift med en café og posthus og har det seneste år været vært for omkring 100 forskellige arrangementer, som alle handler om kommunikation, dialog og samtale.

 

Læs også

No items found.
Til Bloggen

Mere

Til Bloggen

Nyheder