Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet
Martin Gerster Johansen
20
/
07
/
2016

Stillingsopslag: Stærk og kreativ indkøber til museumsbutik

Du bliver en del af et team, som sammen skal skabe et nyt museum for kommunikation i det gamle postkontor på Trianglen på Østerbro. Museets butik er en vigtig del af museets samlede virke og vil i udvalgte produktlinjer forholde sig til museets tematikker. Vi ønsker en designbutik med primært kvalitetsting til hjemmet fra et bredt udvalg af brands samt innovative nichedesigns med hovedvægt på dansk og skandinavisk design. Butikken skal tillige udvikle egne produkter i samarbejde med designere og kunstnere.Butikken bliver placeret og drives i sammenhæng med ENIGMA madhus og posthus.

Åbning er planlagt til december 2016.

Du bliver en drivende kraft i udvikling af butikkens koncept og dens opbygning. Det giver dig indflydelse på butikkens varesortiment og leverandørportefølge, dens indretning og servicekoncept. Du skal bidrage til at skabe en strategi for den rette balance af varesortiment og prisniveau. Du skal skabe et positivt og innovativt arbejdsmiljø med fokus på at opbygge og vedligeholde brandet i samarbejde med den driftsansvarlige. Du får tillige ansvar for at etablere online shop.

Du får ansvar for 

• indkøb og leverandøraftaler

• tæt kontakt til leverandører for at sikre butikkens position

• prisfastsættelse

• eksponering af varer, analyse og optimering af vareflow

• opbygning af online shop 

• udvikling af butikkens egen produktlinje

• analyse og styring af varelager

• in-store aktiviteter og kampagner

• bidrag til budgetlægning samt løbende budgetopfølgning 

Om dig

Det er afgørende, at du har et skarpt og fast blik for stil, trend, kvalitet og innovativt design, det helt nye som skaber opmærksomhed. Du har også forretningssans og forstår at finde det brede varesortiment. Du har et indgående kendskab til marked, målgrupper og tendenser. Du har erfaring som indkøber og netværk blandt leverandører. Du har succes fra lignende stilling i designbutik, ikke nødvendigvis i et museum. Du er fuld af gode idéer og har mod på at kaste dig ud i at udvikle dem og skabe nye produkter i et butikskoncept, hvis rammer ikke er set før.

Du er velformuleret både mundtligt og skriftligt og kan fortælle produkternes historier. 

Yderligere oplysninger om stillingen 

Kontakt udviklingschef Lise Kinch på 4052 9288 i uge 29 samt i perioden 11.8. – 14.8.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest pr. 1. oktober 2016. Ansøgning og CV mailes til lk@ptt-museum.dk senest søndag den 14.8. Samtaler finder sted umiddelbart derefter.

No items found.

Læs også

No items found.
Til Bloggen

Mere

No items found.
Til Bloggen

Nyheder