Digital Detektiv

Følg med, når Andreas optrevler, hvordan misinformation spredtes over hele kloden efter Christian Eriksen kollapsede til herrelandsholdkamp i Parken. Eller hvordan teorier om flystriber truer med at destabilisere tiltroen til myndighederne. Eller hvordan malinformation skaber en så hård tone, at flere og flere dropper at tage del i demokratiet.

I 'Digital Detektiv' følger lytteren i faktatjekkerens fodspor, når Andreas Søndergaard Petersen undersøger, hvordan mis-, des- og malinformation spredes online.

Følg med, når Andreas optrevler, hvordan misinformation spredtes over hele kloden efter Christian Eriksen kollapsede til herrelandsholdkamp i Parken. Eller hvordan teorier om flystriber truer med at destabiliserer tiltroen til myndighederne. Eller hvordan malinformation skaber en så hård tone, at flere og flere dropper at tage del i demokratiet.

'Digital Detektiv' er en podcast produceret af ENIGMA - Museum for post, tele og kommunikation, i samarbejde med TjekDet, Medierådet for Børn og Unge og FALS - Foreningen Af Lærere  Samfundsfag.

Podcasten er produceret med støtte fra Kulturministeriets demokratipulje.  

STOP. TÆNK. TJEK DET.

Nyheder

Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet