Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet
Martin Gerster Johansen
20
/
11
/
2019

Vil du være med til at skabe danmarks nye taleradio for unge?

Er du mellem 15 og 30 år, og har du lyst til at være med, når vi skaber LOUD Radio? Vi inviterer unge fra hele landet med ind i LOUD Lab, hvor 150 unge skal være med til at udvikle mediet.

Sammen med LOUDs ledelse mødes vi en lørdag hver måned til kanal- og programudviklingsdage. Den ene lørdag kan der være fokus på nyheder og nyhedsformidling, en anden gang kan det handle om app’en, og hvordan interaktionen skal være på LOUDs website og sociale medier. Det kan også være historiske programmer, temaudsendelser eller musik, der bliver diskuteret. Altså alt det, der optager LOUDs kommende lyttere.

LOUD skal være en radio for alle unge, og derfor er det vigtigt, at alle er repræsenteret i LAB: erhvervsskoleelever, universitetsstuderende, de jobsøgende, de stille, de larmende og de aktive. Det kræver ingen specielle forudsætninger at være med.

Første LAB-dag er i København lørdag den 7. december 2019 fra kl. 11-15. Derefter er der planlagt møder én gang om måneden.

Hvis du er interesseret, så send en mail til LAB@radioloud.dk og skriv kort, hvem du er, og hvorfordu har lyst til at være med.

Transport og forplejning bliver dækket af LOUD.

ENIGMA indgår i partnerkredsen for den nye radiokanal LOUD. Vi glæder os til at omsætte vores viden om overvågning, teknologi og digital dannelse til radio. LOUD sender første gang 1. april 2020.

No items found.

Læs også

No items found.
Til Bloggen

Mere

No items found.
Til Bloggen

Nyheder