Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet
Anton Gade-Nielsen
27
/
08
/
2021

Iværksætterakademi for børn

Sammen med foreningen Go Zebra, starter vi et børne-iværksætterakademi på ENIGMA, hvor 10-13-årige børn kan prøve kræfter med iværksætteri og innovation efter skole gennem sjove og legende aktiviteter.

Ligesom børn kan gå til fodbold og dans kan de nu gå til iværksætteri. De lærer gennem undren, handling, idéer og bevidsthed, at de kan ændre på verden.

I løbet af syv eftermiddage bliver børnene præsenteret for virkelige problemstillinger inden for temaet ”Rent Vand”, som de skal komme op med løsninger til.

Børnene lærer at løse problemer kreativt, få idéer, bygge prototyper, teste dem, eksperimentere og samarbejde og til sidst præsenterer de deres løsninger for et panel. Forløbet vil også bringe børnene i kontakt med lokalmiljøet, og give dem mulighed for at møde rigtige iværksættere, der har prøvet at gå hele vejen fra idé til handling.

Iværksætter-akademiet starter op den 21. september fra kl. 16-18 og syv gange i træk, og der er begrænsede pladser.

Tilmelding til iværksætterakademiet sker her: www.gozebra.dk

Fakta:

  • Go Zebra har modtaget tre mio. kr. fra Villumfonden til udviklingen af projektet. Initiativet er desuden støttet af Zibra og sponseret af NREP.
  • Akademiet foregår en gang om ugen efter skole. Det er i alt syv gange, hvor børnene prøver kræfter med processerne omkring innovation og iværksætteri.
  • Prisen er 250 DKK som er et forplejnings- og fastholdelsesgebyr.
  • 300 børn har allerede trænet deres iværksættermuskler på akademierne i Lyngby, Solrød og Frederiksberg.

No items found.

Læs også

No items found.
Til Bloggen

Mere

No items found.
Til Bloggen

Nyheder