Opening October 1st 2022
Buy the annual pass
info
Køb billet
Martin Gerster Johansen
6
/
03
/
2020

ENIGMA søger en universitetspraktikant

ENIGMA søger en universitetspraktikant, der har optur over følgende fem emner:

Radio, teknologi, internetkultur, sociale medier og kommunikationshistorie.

Kunne du tænke dig at være med til at lave radio om nye teknologier, kommunikationsformer, platforme, trends og virale hits? Og kunne du tænke dig at arbejde blandt historikere og kommunikatører på et af Danmarks nyeste museer?

Museet for post, tele og kommunikation - ENIGMA - skal lave to ugentlige radioprogrammer om teknologi og internet i samarbejde med den nyetablerede radiokanal Radio LOUD. Og vi har brug for en dygtig praktikant, der kan være med til at løfte opgaven.

Vi søger dig, der går på en videregående uddannelse og har en stor forståelse for og viden om nye teknologier, internetkultur og sociale medier. Så må du også meget gerne have noget radio- eller podcasterfaring og teknisk snilde.

Du kommer til at indgå som en fast del af en lille redaktion, der skal producere to timers taleradio ugentligt - så dine opgaver kommer til at være varierende, men som udgangspunkt kommer du til at prøve kræfter med alle aspekter af radioproduktion.

 

Du får erfaring med ideudvikling, manuskriptskrivning, tilrettelæggelse, uplining, research og produktion af indslag. Derudover kan der også være opgaver vedrørende museets øvrige kommunikation via sociale medier eller i forbindelse med events og arrangementer.

Vi skal bruge en praktikant hurtigst muligt, fordi LOUD allerede går i luften 1. april 2020 og vi skal sende første udsendelse den 2. april.

Er du glar?! Send din ansøgning så hurtigt du kan til Anton Gade-Nielsen på AGN@ENIGMA.dk, vi indkalder løbende til samtaler.

No items found.

Læs også

No items found.
Til Bloggen

Mere

No items found.
Til Bloggen

Nyheder