SKOLER OG INSTITUTIONER

Danmarks nye kommunikationsmuseum er på vej og I kan være med til at forme det. Inden vi åbner museets udstillinger, afprøver vores LæringsLab en række nye læringsforløb i vores kommende udstillingslokaler. Vi vil derfor gerne byde jer indenfor i vores nye hus: det tidligere Østerbro Posthus smukke bygning, der ligger lige ved Fælledparken.

ENIGMA er vokset ud af det tidligere Post & Telemuseum, der lå i Købmagergade. Museet har fået nyt navn, ny adresse på Østerbro og ny profil som kommunikationsmuseum. ENIGMA bliver et kommunikationsmuseum, der både udforsker kommunikationens fascinerende historie og sætter aktuelle temaer om digital dannelse til debat.

ENIGMAs LæringsLab tilbyder undervisning til alle aldersgrupper – både dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelser. Med de yngste går vi på opdagelse i kommunikationens historie og rejser til en verden uden iPads og internet. Med de større udforsker vi, hvordan teknologien har ændret de måder vi kommunikerer med hinanden og den kommunikation vi møder hver dag. Vi klæder børn og unge på til at kunne navigere bevidst og kritisk i den digitale verden.

Dagtilbud og indskoling

Mellemtrin

Udskoling og ungdomsuddannelser

Hent vores fulde skolekatalog her.