SAMTALEMIDDAG OM DIGITAL DANNELSE

Hold jeres næste forældremøde på ENIGMA og bliv klogere på jeres børns digitale liv.

Aftenen byder både på fagligt oplæg, samtalemiddag i inspirerende omgivelser i ENIGMAS unikke nye museum og mad fra ENIGMA Kantina som drives af Meyers.

Der er brug for, at børn og unge er klædt bedst muligt på til at begå sig i deres online liv med de mange timer de bruger i den digitale verden. Over en samtalemiddag ved langborde stiller vi skarpt på, hvordan man som forældre kan støtte sit barn i at udvikle gode digitale vaner og tage del i positive fællesskaber på nettet.

Med eller uden børn
Book en aften for forældre med eller uden børn, hvor I sammen med Emma Gad udforsker, hvad der er blevet af telefonhøfligheden:


EMMA OG DEN TYRANNISKE TELEFON: digital dannelse, takt og tone

Vi elsker vores mobiltelefoner! De kan hjælpe os med ALT – eller – næsten alt. Men er det egentlig os, der styrer vores mobiltelefoner eller er det dem, der styrer os?

Måske findes svaret i kommunikationens fantastiske historie. Vi hiver et smukt omstillingsbord frem fra museets skattekammer og undersøger sagen sammen med jer og en nydelig dame, der hedder Emma Gad – hun kan nemlig tydeligt huske dengang telefonen blev opfundet.

Emma har en masse gode råd til, hvad vi skal tænke på, når vi kommunikerer uden at kunne se hinanden. Det er op til jer at finde ud af, om Emmas råd kan bruges til noget i den digitale verden.

SAMTALEMIDDAG
Efter mødet med Emma fortsætter vi snakken og diskussionerne, når vi går til bords ved samtalemiddagen i ENIGMA Kantina. Her bliver også serveret en samtalemenu med spørgsmål til de problematikker I oplever i dagligdagen.

PRAKTISK
Varighed: ca. 3 timer (workshop og middag)
Pris: 150 kr. pr. person. (min 20. pers.)
For mere information kontakt læringsdesigner Mads Danker Danielsen på mdd@enigma.dk