0

ENIGMA på Åben Festival (september 2021)

Mød medarbejdere fra ENIGMA på Åben Festival på Østerbro i København. Her kan du se billeder fra det kommende hus og eksempler på nogle af de genstande og fortællinger, du kan opleve i 2022. Vi lover, at der er noget til både nostalgien og fascinationen – og at man gerne må røre.

Åben Festival hylder mangfoldighed, kreativitet og overraskende møder på tværs af lokalområdets pulserende kulturliv. Publikum, kunstnere, institutioner og virksomheder danner indholdet. Bydelen er Åben. Alle er inviterede.

Åben Festival er arrangeret af Kulturdistriktet, der er en sammenslutning  af kulturskabere, institutioner og virksomheder. Åben Festival er den årlige fejring af kunst og kultur i gamle elegante Østerbro og i det moderne rå Nordhavn. Kom og vær med som publikum eller aktør d. 10.-12. sept. i 2021.

Find ENIGMA i det gamle Østre Elværk (Øster Allé 6) lørdag den 11. september 2021.

 

 

 

Skribent

Anton Gade-Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.