0

SØGES: Telefonbokshistorier fra da du var teenager

Har du gode telefonboks-minder fra dengang du var teenager i 1960’erne, 70’erne eller 80’erne? Kan du huske hvordan det var at bruge boksen til at ringe til dine venner, søge ly for regnen eller noget helt tredje? Så er du måske den interviewperson, vi søger til en lydfortælling om teenageres brug af telefonboksen. Vi leder efter både underlige, særlige og helt almindelige stemningsfulde teenage-oplevelser fra telefonbokse.

Lydfortællingen er en del af et formidlingssamarbejde mellem ENIGMA og Aalborg Universitet, og vil blive udstillet på museet sammen med andre telefonboks-historier.

Journalist Julie Thing og forsker Mette Simonsen Abildgaard står for interviewet, som tager en times tid. Du skal have mulighed for at mødes med os i Københavnsområdet. Hvis du er interesseret, så skriv en mail om dine telefonboks-minder til Mette Abildgaard på msa@learning.aau.dk.

Skribent

Martin Gerster Johansen

Martin Gerster Johansen er udstillingschef på ENIGMA. Martin Gerster Johansen is head of exhibitions at ENIGMA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.