0

ENIGMA søger historiske vidner

Vi søger efter jeres personlige beretninger fra dengang, hvor fastnettelefoner var almindelige, hvor telefonbokse stod på hvert gadehjørne og hvor Bombemanden fra Gladsaxe hærgede.

Vi vil gerne høre, hvordan man kunne undgå at nogen lyttede med på linjen, og hvad det gjorde ved ens samtaler.telefonboks

Vi vil også gerne vide, hvordan det var at være med på en lytter, og hvilke kneb man kunne bruge for ikke at blive opdaget når man lyttede til sine forældres eller søskendes telefonsamtaler.

Vi ønsker at blive klogere på, hvad man brugte telefonbokse til, og om man undgik dem eller var særlig opmærksom i årene, hvor bombemanden placerede rørbomber i dem.

Kort og godt er vi interesseret i alle jeres personlige fortællinger om, hvordan en hverdagsteknologi som telefonen, påvirkede hvordan vi agerede og tænkte i dagligdagen. Og vi har brug for jeres hjælp, for det er jo netop jer, der er eksperter på jeres dagligliv og hverdagshistorier.

Fortællingerne skal optages på video og er tænkt som en del af kommende udstillinger og en læringsportal. Hvis du har lyst til at afsætte en times tid, hører vi rigtig gerne fra dig på el@ptt-museum.dk Vi planlægger at gennemføre interviewene i uge 40, eventuelt i uge 41.

VH

Eva, praktikant på ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation

Skribent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.