0

TECH-POP-UP

I weekenden sætter vi strøm til fantasien med fingre i teknologien. Det nye museum er langt fra åbent og vores nye legeland kun på tegnebrættet – men vi vil stadig gerne se jer! Vi bruger tiden frem til vores åbning til at teste format og finde rammer for det nye museum og ønsker at involvere nye og kommende gæster.

På lørdag inviterer vi derfor de lidt større børn (11+) samt forældre til tech-pop-up. Tech-pop-up

En lørdag i teknologiens tegn. Vi bygger smarte pulsmålere og små digitale huse, som kan styres elektronisk. Dygtige undervisere fra IBM fører os sikkert gennem dagen med små praktiske øvelser. Vi forventer ikke, at ungerne kan kode eller har teknisk erfaring, men blot lyst til at lære og mod på at prøve nyt.

 Se mere på vores Facebook-side.

 

Skribent

Tine Stevnhoved

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.